

Chef wanted/Kokkur óskast - Egilsstaðir
Chef Wanted
+ Good experience in a ‘la carte kitchen or Chef certificate.
+ Need to be punctual, good standard of cleanliness and good manners.
+ Good working with other people – Good communication.
+ Working 2-2-3 and manage the shift.
+ Open minded, positive and creative is essential.
+ Manage orders & experienced working with HACCP.
+ Teach and train culinary students.
+ Housing is available if needed
For more information on the job, you can contact via e-mail
hulda@gistihusid.is
Gistihúsið – Lake Hotel Egilsstaðir restaurant is innovative and ambitious. Eldhúsið Restaurant offers Icelandic as well as international cuisine. The service is personal, cooking ingredients are fresh, local, and always of the very best quality for each season.
The restaurant seats up to 120 guests.
Our Eldhúsið – Restaurans kitchen’s mission is ambition and quality. As the hotel itself, its cuisine is rooted in solid tradition, but the ingredients are now introduced with subtle changes and serves its meals with a new perspective which results in memorable culinary experiences.
We value the quality of ingredients. Most of it is Icelandic and grown locally. We are proud of our Icelandic agriculture and want to introduce those nearest to us by applying their products.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Matreiðslumaður óskast
+ Góð reynsla í a‘la carte eldhúsi eða matreiðslunám.
+ Þarf að vera stundvís, gott hreinlæti og umgengni.
+ Getur unnið vel með öðru fólki – Góð samskipi mjög mikilvæg.
+ Nauðsynlegt er að vera skapandi og með opin huga.
+ Vera með umsjón yfir vaktinni, unnið er eftir 2-2-3 vaktakerfi.
+ Hafa umsjón með pöntunum og reynslu af því að vinna með G.Á.M.E.S.
+ Kennsla matsteiðslunema.
+ Húsnæði er í boði ef þarf
Fyrir frekari upplýsingar um starfið er hægt að hafa samband í gegnum tölvupóst
hulda@gistihusid.is
Veitingastaður Gistihúsið – Lake Hotel Egilsstaðir er nýstárlegur og metnaðarfullur. Eldhúsið - Restaurant býður upp á íslenska í bland við alþjóðlega matargerð. Þjónustan er persónuleg, hráefni til eldunar ferskt, staðbundið og alltaf í bestu gæðum.
Veitingastaðurinn tekur allt að 120 gesti í sæti.
Markmið Eldhúsið – Restaurants er metnaður og gæði.
Við metum gæði hráefnis. Mest af því er íslenskt og ræktað á svæðinu. Við erum stolt af okkar íslenska landbúnaði og viljum kynna þá sem næst okkur eru með því að nota afurðir þeirra.
- Mange kitchen shift
- Teaching student chefs
- Organizing and ordering
- Culinary experience
- Culinary certificate













